Ring

Har du brugt for et hurtigt svar, eller ønsker du at få rådgivning om vores produkt?

Man-fre: 9:00 - 20:00

72 60 00 00

E-mail

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp, så kontakt os på e-mail og vi vender tilbage snarest.

Svar indenfor få timer

info@mycommerce360.dk
Du kontakter os, så tager vi en snak om dine behov og får en præsentation af applikationen. Vi hjælper dig gerne med at opsætte printere og plug and play integration til din webshop.
Det er muligt at benytte vores plug and play integrationer til webshoppen, men hvis der ønskes en integrationen til et andet system såsom ERP, WMS eller andet, kan du benytte vores offentlige API, som stilles til rådighed.
Det er meget simpelt - Vi tilbyder månedlig fakturering. Den sidste dag i måneden, sendes en faktura med en specifikation af de pakker der er udskrevet gennem applikationen, til den aftalte pris.
Vi anbefaler standard størrelsen som hedder 192 x 102mm, som kan bruges til alle transportører såsom PostNord, GLS, DAO365, Bring, DHL, UPS, DPD, Danske Frangtmænd, Asendia, Posti, Schenker, LaPoste, Correos, Deutche Post, PostNL, SwipBox og mange flere. Du kan købe kvalitets pakkelabels hos os til skarpe priser.
Ønsker du at skifte fra Consignor til MyCommerce360, så er det lige til. Vi hjælper gerne med overgangen fra Consignor til MyCommerce360.